My every day jewellerys

 Julkaisu sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Hola amigos! Toivottavasti kaikkien kesä on lähtenyt mukavasti käyntiin. Suomessakin näyttäisi kelit kerrankin suosivan, nauttikaa ihmiset <3 Kesä menee aina liian nopeasti...

Ajattelin tässä postauksessa käydä läpi koruni, jotka ovat minulla joka päiväisessä käytössä.



- Kihlasormuksena minulla on Silván rosekultainen timanttisormus. Tämä sormus oli täydellinen valinta, koska sormus on hieman leveämpi ja timantit ovat vain toisella sivulla joten sormukseen oli helppo yhdistää hieman " korkeampi " vihkisormus. Lisäksi rosekulta on ehdottomasti suosikkini korujen väreissä.



- Vihkisormuksena minulla on Kohinoorin Valerie timanttisormus morganiitilla. Halusin vihkisormukseksi yksinkertaisen, mutta kuitenkin näyttävän sormuksen, jossa olisi mieluummin keskellä isompi kimaltava osa kuin koko sormuksen mitalta pieniä timantteja. 


- Kaulakoruja minulta löytyy kaksin kappalein. Lumoavan Elämäntähti kivellä korun sain joululahjaksi S: ltä viime jouluna. Koru on aitoa hopeaa ja pysynyt kirkkaana siitäkin huolimatta, että olen uinut, saunonut ja suihkutellut hajuvesiä korun ollessa päällä. Koruun voi valita eri värisen kiven oman maun mukaan, minulla kivi on kirkas. 



- Toisen kaulakoruni sain joululahjaksi S: ltä toissa jouluna. Tämä koru on jo poistunut Kultajousen valikoimasta, mistä kuulemma S korun hankki. Koru on keltakultaa. Tykkään pitää kaulakorujani yhdessä, koska toisessa on pidempi ketju kuin toisessa, joten korut eivät mene päällekkäin tai kietoudu toisiinsa.

Jos teillä lukijoillani on tiedossa rippijuhlia, myöhäisiä ylppäreitä, synttäreitä tai tuntuu, että nyt on oikea aika ottaa seuraava askel eteenpäin suhteessa suosittelen ehdottomasti zekkaamaan Laatukoru verkkokaupan! Laatukorulla on todella monipuolinen valikoima niin koruja kuin kellojakin unohtamatta muita lahjaideoita. Myös tarjouksia löytyy, joten lahjaideoiden ollessa hukassa tai halutessasi ilahduttaa vaikka vain itseäsi, eikun ihastelemaan mitä kaikkea kivaa voisi tarttua omaan ostoskoriin.  Alempana suora mainoslinkki* Laatukoru verkkokauppaan.

* https://id.laatukoru.fi/t/t?a=1563070020&as=1813016691&t=2&tk=1

Tältä illalta toivottelen kaikille mukavaa juhannuksen odotusta! Adios <3




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma, joka ei toteutunut

Parga, sä veit mun sydämen

Kärsivällisyys palkitaan