Mitä kuuluu?

 Ciao ja kukkuluuruu! Pahoittelut heti alkuun kaikille lukijoille blogin hiljaisuudesta <3 Täällä etelässä on ollut todella kuumaa ja kuivaa ja jotenkin on vaan tuntunut, että aivot sulaa ja ajatus ei liiku. On pitänyt kirjoitella kuulumisia, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi.

Olen viimeisen kahden viikon aikana laittanut taas työhakemuksia ja yhteistyö pyyntöjä eri yrityksille. S teki pitkää päivää töissä ennen lomaansa, joten minulla oli aikaa etsiä ajatuksen kanssa kiinnostavia työpaikkoja. Yllättäen kovin montaa avointa työpaikkaa, mihin olisin ollut halukas tarttumaan ei vastaan tullut. 

Nyt meillä on parhaan ja ainoan ystäväni perhe kyläilemässä luonamme. Pienessä asunnossa riittää vipinää ja meteliä, kun meitä pyörii täällä neljä aikuista, kaksi lasta ja Minni. Minnillä on ollut stressiä päällä, koska hän ei ole tottunut pieniin lapsiin ja hän on niin tottunut vahtimaan meidän kaksijalkaisten tekemisiä, että nyt ei tiedä ketä ja missä vahtisi.

Kirjoittelen ensi viikolla mitä kaikkea ollaan touhuttu ja missä käyty ajatuksen kanssa. Pahoittelen tällaista pikapostausta. Toivottavasti teille kaikille kuuluu hyvää, se on ciao! ❤️

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma, joka ei toteutunut

Parga, sä veit mun sydämen

Kärsivällisyys palkitaan