Miksi en kerro miehestäni blogissa enempää?

 Hola amigos! Tein tämän postauksen valmiiksi ennen Suomeen lähtöä ihan sen takia, että postailuissa ei tulisi liian pitkää taukoa. Julkaisen tämän nyt mökiltä ja avaan teille syitä, miksi en ole kertonut enkä myöskään tule kertomaan miehestäni mitään tarkkoja yksityiskohtia täällä blogissa 😊

1) Miksi en puhu miehestäni koko nimellä? Ne jotka tuntevat meidät tietävät mikä mieheni nimi on ja se riittää. Hänen nimensä alkaa S: llä ja siksi hän on vain S.

2) Mieheni ei ole koskaan lukenut yhtään blogia eikä varsinaisesti edes ymmärrä blogin ideaa. Hän ei mm. voinut ymmärtää miksi avauduin meidän lapsettomuus asioista aikaisemmin täällä, mutta kun selitin, että minulle aiheesta kirjoittaminen toimi omalla tavallaan terapiana hän kyllä ymmärsi asian.

3) Miksi en julkaise kuvia mieheni kanssa? Sitä varten meillä molemmilla on IG, ja siellä julkaisen kyllä yhteiskuviamme. Täällä blogissa mieheni haluaa pitää tietyn yksityisyyden, kaikkien tuntemattomien lukijoiden ei tarvitse tarkalleen tietää kuka hän on.

4) Miksi en kerro enempää hänen työstään? S on ammattilentäjä ja se siitä. Pohjakoulutuksen hän kävi Suomessa ja on työskennellyt nyt n. vuoden päivät eräälle Euroopan isoimmalle lentoyhtiölle. En tule kertomaan mistä yhtiöstä on kyse tai miten mieheni ura etenee tulevaisuudessa, koska nämä asiat koskevat vain häntä. 

5) Missä tapasimme? Tästä voisin melkein kirjoittaa oman postauksen, kuinka meistä, työkavereista tuli aviopari.

Jos täällä lukijoita kiinnostaa, voisin ottaa kysymyksiä vastaan suoraan S: lle ja hän saisi itse vastailla jossain vaiheessa haluamiinsa kysymyksiin täällä blogissa 😊 

Me nautimme vielä hetken koto Suomesta ennen Alicanteen paluuta. Se on adios tältä erää ❤️

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma, joka ei toteutunut

Millaista on olla lentäjän vaimo?

Dermosil