Meidän tarina

 Hola amigos! Syksy se vaan viheltää mennä vauhdilla, pian on jo lokakuu! 😱 Täällä etelässä sitä ei oikein ole tajunnut, että alle kuukauden päästä pitäisi alkaa pukeutua taas pitkiin housuihin ja käyttää paksua takkia. Kuitenkin täällä vielä päiväsaikaan viiletellään menemään shortseissa ja t-paidassa.

Lupailin teille lukijoille aikoinaan kertoa joskus minun ja S: n suhteesta. Tässäpä tulisi nyt meidän tarina.

Mähän rupesin hyvin pian muutettuani Helsinkiin loppukesästä 2014 seurustelemaan exäni kanssa. Kyseistä suhdetta ei voi sanoa millään tavalla rakkaus suhteeksi. Meidät ajoi ehkä yhteen se ajatus, että minä kuvittelin etten saisi parempaa miestä ja exäni luultavasti tiesi jossain syvällä päänsä sisällä, että kukaan täysijärkinen nainen ei hänen kanssaan alkaisi olla, joten takertui sitten minuun epätoivoissaan.

Muistan kun S tuli töihin samalle huoltamolle talvella 2015, missä itse työskentelin. Minä olin sisällä kassahommissa ja S aloitti uran niin sanottuna " palvelumestarina ". Muistan ajatelleeni, että S oli niin pienen pojan oloinen. Ujo, hiljainen ja hoikka. Hyvä kun toinen uskalsi moikata, kun tuli työvuoroon 😂


En kiinnittänyt S: ään " sellaista " huomiota pitkään aikaan. Vaihdettiin muutama sana, jos satuttiin olemaan samaan aikaan tauolla, mutta minkäänlaista flirttiä tai silmäpeliä ei harjoitettu. Myöhemmin S on tosin kertonut tuijotelleensa peppuani hyvinkin suoraan ja myöntänyt, että hänellä oli kiinnostuksen tunteita minua kohtaan jo silloin, kun vielä seurustelin exäni kanssa. Mutta hyvän kasvatuksen saaneena hän ei halunnut tulla niin sanotusti " väliin ".

Kun päätin, että minulle riitti toxinen suhde exäni kanssa ja erosimme, oli itseasiassa uusi vuosi ja vuosi vaihtui vuoteen 2017. Muutin tammikuun lopussa koirieni kanssa pieneen yksiöön lähemmäs työpaikkaani ja aloin elää omaa elämääni. Otin ilon irti siitä, että kukaan ei odottanut tai vaatinut minulta mitään koirieni lisäksi. Vietin villin ja huolettoman sinkkukesän 😌 Kuitenkin huomasin kesän aikana S: llä olevan jotain " säätöä " jonkun tytön kanssa ja jostain syystä tämä tieto teki minut mustasukkaiseksi... Olin kai alkanut kiinnittää huomiota kohteliaaseen, kilttiin tummatukkaiseen pikku pingviiniin ❤️


Elokuun alussa olin lähdössä töistä muutamaa tuntia aiemmin kuin S ja jostain syystä jäin juttelemaan hänen kanssaan normaalia pidemmäksi aikaa huoltamon pihalle. En jaksa muistaa mistä kaikesta puhuttiin, mutta sen muistan, että S kertoi olevansa lähdössä kaverinsa kanssa samana iltana mökilleen viettämään poikien viikonloppua. Jostain kumman syystä tuo tieto jäi kummittelemaan päähäni ja seuraavana päivänä ollessani vapaalla laitoin S: lle Snapchatissa viestiä. Varmasti alkoholi puhui hänen puoleltaan, koska viestittelimme pitkään illan aikana.

Jossain vaiheessa käänsin keskustelumme Whatsappin puolelle ja viikon verran viestiteltyämme rohkenin pyytämään S: n käymään luonani. Hän kyllä mietti, pohti ja keksi kaiken maailman verukkeita, miksi ei tulisi, mutta niin vain 16.8.17 S tuli käymään luonani. Tuosta illasta alkoi tähän päivään asti kestänyt suhde ja avioliitto. Muistan, kun tuona ekana iltana saatoin hänet ulos ja molempia ujostutti hirveästi eikä tiedetty mitä pitäisi tehdä. Uskallettiin sitten kuitenkin halata. Seuraavana iltana jo pussattiin 🤭

Muutettiin epävirallisesti yhteen hyvin nopeasti. S alkoi hissukseen jättää muutamia vaatteitaan luokseni ja nukkua vieressäni. Tammikuussa '18 muutettiin ekaan yhteiseen vuokrakämppään. Kesäkuussa 19 mentiin kihloihin ja koronahäät pidettiin elokuussa 20.


Jotkut kaverit kauhistelivat kun edettiin mukamas niin kauhean nopeasti. Exäni yritti heitellä huolella kapuloita rattaisiin, kun sai tietää, että seurustelemme ja rakas anoppini ei halunnut puhua minulle ensimmäiseen kahteen vuoteen 🤣 Syyksi on myöhemmin paljastunut se, että hän pitikin todellisuudessa mykkäkoulua S: lle. 

Onko siellä lukijoiden joukossa syntynyt työpaikka romansseja? Onko joku seurustellut jonkun toisen kanssa kun onkin tajunnut, että elämän rakkaus onkin joku toinen? Olisi ihana kuulla muiden tarinoita <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma, joka ei toteutunut

Millaista on olla lentäjän vaimo?

Dermosil