Kun hoidot lykkääntyy ( taas )

 Hei vaan kaikille! Otsikko kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa... 

Niinhän ne naistenvaivat hyökkäsi tulla etuajassa tässä kuussa. Odotin menkkoja alkamaan perjantai / lauantai välillä. Olisin hyvin kerennyt Suomeen ja päässyt käymään apteekissa vinguttamassa Visaa.

Joku korkeampi voima päätti taas toisin. Ensin sain S: ltä kauhean flunssan, olen aivan tukossa ja kuume sahaa päivän mittaan ylösalas. Ihana lentomatka tiedossa huomenna 😏


Ja tänä aamuna herätessäni huomasin, että jaaha, vuoto on alkanut. Voitte vaan kuvitella sen itkun ja turhautumisen määrän 😭 Miksi?! Nyt oli kyse parista päivästä. Miksi minun kroppani pitää olla näin helvetin typerä..?

Tämähän tarkoittaa nyt siis sitä, että hoitoja ei meidän kohdalla näistä menkoista voida aloittaa. Marraskuussa on toki taas uusi mahdollisuus, mutta sitten joudutaan jännittämään sitä, että joulu painaa päälle ja päästäänkö taaskaan aloittamaan hoitoja.

En odottanut mitään muuta niin kovasti Suomeen paluussa kuin hoitojen alkamista nyt. Masennus ja ahdistus on melkein käsin kosketeltavaa. 

Sekin ahdistaa, että ei ole ketään kelle puhua, paitsi rakas mieheni ❤️ Kummankaan porukoille ei haluta kertoa, ennenkuin on jotain konkreettista näytettävää, ehkä joskus. Kaverit ei voi ymmärtää miltä tuntuu, kun lasten saanti on ollut heille niin helppoa. 

Anteeksi tästä avautumisesta. Oli pakko saada kirjoittaa tunteet auki. Tänään pakkaan siis loppuun ja huomenna kohti Suomea, mutta ei valitettavasti kohti IVF hoitoja 😫


Kommentit

  1. Onko kierron verran toivoa-blogin linkitys jäänyt epähuomiossa pois vai mikä tarkoitus kuvalla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, epähuomiossa oli jäänyt linkitys pois. Sen siitä saa kun kuumeisena kirjoittelee... Pahoittelut tästä lukijoille ja Jaanalle, joka blogia kirjoittaa ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma, joka ei toteutunut

Millaista on olla lentäjän vaimo?

Dermosil