Kärsivällisyys palkitaan

 Heippa kaikki! <3 Otsikko ei välttämättä kerro paljoakaan jos ei ole lukenut mun aiempia postauksia, mutta niin vaan on uskottava, että kärsivällisyys palkitaan ja asioilla on tapana järjestyä.

Pitkään jatkuneen työttömyysjakson jälkeen mulle alkoi tosiaan sadella enemmänkin työhaastattelu kutsuja. Viimeisen kuukauden aikana olen ollut äkkilaskemalta viidessä tai kuudessa haastattelussa.


Ja tänään, vihdoin ja viimein mulle tarjottiin etätyötä, joka vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, sopivan haastavalta ja mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin ovat hyvät 🤩 Koska uskon, että jokainen työ pitää oppia kantapään kautta, aloitan työssä ihan samalta viivalta kuin muutkin, mutta olen valmis tekemään kovasti töitä ja näyttämään osaamiseni ja kykyni! 

             Minnille kuuluu oikein hyvää 

Firma jossa aloitan on globaali, joten mahdollisuuksia ulkomailla työskentelyyn on myös tulevaisuudessa. Ja niitä tarvitaan, koska... Meidän pieni perhe muuttaa toistaiseksi pysyvästi takaisin Alicanteen viimeistään maaliskuun aikana. S vaihtaa myös työnantajaa ja hänen uusi työnantajansa tarjosi samantien pysyvää paikkaa Espanjaan. 

Mitä tulee meidän IVF hoitoihin, mulla on nyt pistoshoidot menossa. Ensi maanantaina mennään ultrailemaan miten munarakkulat ovat kypsyneet ja sen perusteella katsotaan, onko munarakkuloiden keräys jo ensi viikolla vai vasta seuraavalla. Mutta askel lähempänä pientä ihmettä ollaan... ❤️

Tästä tuli nyt tällainen lyhyt, mutta ytimekäs postaus mitä meille kuuluu 😊 Miltä teidän lukijoiden loppuvuosi näyttää? Ihanaa alkavaa joulukuuta itse kullekin! 

Kommentit

  1. Onneksi olkoon, ihana kuulla hyviä uutisia :) vieläpä lämpimään takaisin vie tie, aivan mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ❤️ Kyllä tämä tuntuu hyvältä pitkästä aikaa, että jotain hyvääkin tapahtuu. Osaa kyllä arvostaa asioita ihan eri tavalla kun on tarpeeksi potkittu päähän 😏

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma, joka ei toteutunut

Millaista on olla lentäjän vaimo?

Dermosil