Tuotetestissä Propolis & Probiotics voide

 Heippa lukijat! Sain kunnian päästä mukaan Flow cosmeticsin tuotetestiryhmään ja sain testattavaksi Propolis & Probiotics täsmävoiteen ongelma iholle.


Kyseinen voide on suunnattu kutinasta, ärsytyksestä ja ihottumasta kärsiville henkilöille. Voide sopii lähes tulkoon koko kropalle, itse testasin voidetta kasvoille, koska muuhun kroppaani nähden kasvoni alkavat näin ilmojen viiletessä punoittaa, kuivua ja kutista melko lailla. 

Testasin tuotetta kahden viikon ajan. Ennen voiteen käyttöönottoa oikealla puolella suupielessäni oli avoin haavauma. Vain muutama päivä voiteen käytön aloittamisen jälkeen huomasin haavauman parantuneen ja kadonneen kokonaan! 

Vasemmanpuoleinen kuva otettu ennen voiteen käytön aloitusta. Isoa eroa ei tosiaan ole havaittavissa, mutta kasvot ovat tuntuneet hyvin kosteutetuilta ja pehmeiltä voiteen käytön jälkeen.

Valitettavasti nenääni, joka on ollut aina kasvojeni ongelmallisin kohta tämäkään voide ei suurta vaikutusta saanut aikaan. Ehkä punoitus hieman tasoittui, mutta muuten ei suurempaa tehoa ollut. Aion kuitenkin ehdottomasti jatkaa tämän voiteen käyttöä ja suosittelen lämpimästi muitakin kokeilemaan tätä tuotetta 😊 Alla linkki suoraan tuotesivulle ja tuolta sivulta pääsette lukemaan rehellisen mielipiteeni tuotteesta. Kommentti löytyy minun nimelläni.

https://flowcosmetics.fi/products/propolis-probiotics-rescue-cream-yleisvoide

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma, joka ei toteutunut

Millaista on olla lentäjän vaimo?

Dermosil