Blogihaaste, 50 erilaista kysymystä

 Hei rakkaat lukijat <3 Toivottavasti teidän joulukuu on alkanut mukavissa ja lumisissa merkeissä. 

Mulla on nyt ensimmäisen blogihaasteen aika. Bongasin haasteen Moon Shaped Little Boxin sivuilta ☺️ Käykää ihmeessä lukemassa Millan blogia, jos muotiin ja tyyliin liittyvät asiat kiinnostaa! 

https://www.moonshapedlittlebox.fi/

1. Mistä yhdestä omistamastasi asiasta sinun pitäisi luopua, mutta et voi?                               Jaa a, tätä jouduin jonkin aikaa miettimään.. Karsin aika hyvin tavaroita ja vaatteita keväällä, kun muutto Espanjaan tuli ajankohtaiseksi. Mutta kyllä tuolla vaatekaapissa edelleen muutamia vaatteita on, jotka ei enää niin hyvin päälle mahdu ja voisi hyvin hankkiutua eroon. Jotenkin sitä vaan ajattelee, että ehkä joku päivä vuosia vanhat reikäfarkut vielä sujahtaa jalkaan 😂

        Itsenäisyyspäivän sinivalkoinen asu

2. Kenelle naisjulkkikselle haluaisit olla sukua? Hmm.. 🤔 En oikein ole kartalla naisjulkkiksista, mutta jos joku täytyy tähän sanoa niin ehkäpä Rita Ora. Huikea laulaja ja kaunis nainen, toivoisin osaavani itse laulaa yhtä hyvin kuin hän.

3. Kuka miesjulkkis voisi olla veljesi?                   Ei ulkonäöllisesti, mutta ihan vaan sen takia sanon tämän nimen, koska kyseinen näyttelijä on ollut julkkisihastukseni teinivuosista saakka 🙈 Jensen Ackles.

4. Mikä on parasta avioliitossa?                             Se, että on joku johon voit tukeutua niinä synkimpinä elämän hetkinä, kenen kanssa iloita pienistäkin asioista ❤️ Kun oman kumppanin oppii oikein tuntemaan, tietää mitä toinen ajattelee jo pelkästään ilmeen perusteella.

5. Mikä on lempituoksusi kynttilässä?                  Omena 🍎

6. Pystytkö tekemään spagaatin?                          Apua, en todellakaan 😂 Pienenä olin niin kade naapurin Reetalle kun hän pystyi helposti taipumaan spagaattiin. Täytyisi kyllä venytellä enemmän ja ehkä pitkäjänteisellä treenillä joku päivä vielä spagaatti onnistuisi.

7. Minkä ikäisenä opit ajamaan pyörällä?             Apupyörien avulla opin ajamaan jo 3-4 vuotiaana? Ilman apupyöriä olikin sitten haasteellista ja muistan kuinka turhauduin porukoihin kun he ostivat mulle " isojen " tyttöjen pyörän, millä en halunnut opetella ajamaan. Sinnikkään harjoittelun ja monen kaatumisen jälkeen opin sitten kai ekalla luokalla..? ajamaan kunnolla.

8. Kuinka monessa meressä olet uinut?           Kolmessa? Itämeri, Välimeri ja Atlantti. Aa, ja Egeanmeri! Eli neljä.

9. Kuinka monessa maassa olet käynyt?          Seitsemässä Älkää naurako! 😄 Ruotsi, Kreikka Espanja, Turkki, Iso- Britannia, Italia ja Afrikka. Mutta puolustuksena, Espanjalle kuuluvat kaikki Kanarian saaret ovat tuttuja ja Kreikassakin on tullut seikkailtua useammalla eri saarella ja myös mantereella.

Haasteessa mainitun Texicano ravintolan kana enchilada annos 😋

10. Onko kukaan perheenjäsenesi armeijassa?                                                            Ei ole. Mutta isi on kyllä armeijan aikoinaan suorittanut.

11. Mikä oli lempi-TV-ohjelmasi lapsena?       Pokemon! 😄 Ei tarvitse edes miettiä. Ja pienenä tietysti Muumilaakson tarinat.

12. Millaiseen asuun pukeuduit Halloweenina ollessasi 8-vuotias?                     Ei Savon maalla tiedetty mikä on Halloween ollessani pieni. Joten en pukeutunut miksikään. Pääsiäisenä virpomis kierrokselle pukeuduin noidaksi.

13. Oletko lukenut fantasia- tai scifi-kirjoja?   Fantasia tai scifi jutut ei ole koskaan oikein kiinnostanut mua, ei kirjoina eikä leffoina. Enpä siis muista lukeneeni mitään kirjoja kyseisistä aiheista.

14. Haluaisitko mieluummin amerikan- vai brittiaksentin?                                                       Ameriikan aksentin tietysti. Britti aksentti kuulostaa liian " hienolta " mun suuhun 😂

15. Oletko koskaan ollut karatetunneilla?       En, mutta joskus nuorena mietin, että hitto kun olisin käynyt jonkin itsepuolustuskurssin! Varsinkin erotessani exästäni, olisi karatetaidot olleet ihan kivoja osata...

16. Tiedätkö, kuka on Kermit?                            Ei sano äkkiä yhtään mitään, mutta hetken nimeä makusteltuni tulee mieleen Muppetit? 🤔

17. Mikä on ensimmäinen huvipuisto, jossa kävit?                                                                       Lasketaanko Visulahti huvipuistoksi? 😂 Eikun hei, olisiko kuitenkin ollut Särkänniemi? Musta on muutama kuva Särkkiksessä pienenä, ja heittäisin, että olen ollut ehkä 4 vanha.

18. Mitä kieltä omaa äidinkieltäsi lukuun ottamatta haluaisit osata puhua erinomaisesti?                                                       Englanti sujuu ihan mallikkaasti ja espanjaa kovasti nyt opettelen. Joten kyllä sitä espanjaa olisi kiva joskus tulevaisuudessa osata puhua ihan sujuvasti, kun siellä kuitenkin meidän tulevaisuus hyvin pitkälti tulee olemaan 😊

19. Kirjoitatko harmaan englanniksi grey vai gray?                                                                        En ole pitkään aikaan kirjoittanut kyseistä väriä englanniksi, joten apua! Kai mä oon sen aina kirjoittanut eellä? Eli grey.

20. Tunnetko ketään kolmosia?                          En edes kaksosia, joten en tunne.

    Venetsian kauniit värit ja rakennukset

21. Kumpi mieluummin Titanic vai Notebook?                                                               Titanic for ever ❤️ Traagisen kaunis rakkaustarina. Nenäliinat ja Ben & Jerry jäätelö lähettyville, kun meitsi katsoo kyseistä leffaa.

22. Oletko koskaan syönyt intialaista ruokaa?Olen tietenkin 😋 Chicken korma, ah nam!

23. Mikä on lempiravintolasi nimi?                  Suomesta ei tule mitään mieleen, mutta Alicantessa yksi ehdoton suosikki oli Texicano niminen ravintola. Hyvät, täyttävät annokset ja erittäin hyvät Mojitot! 😋

24. Italialaisen ravintolan suosikkiruoka?      Tiramisu 😍

25. Minkä nimen olisit saanut, jos olisit ollut vastakkaista sukupuolta?                                    Ei mitään hajua..? Nykyisen nimeni sain, koska synnyin kesällä. Vanhemmilla oli vain hieman tylsä mielikuvitus 😄

26. Jos sinulla on lempinimi, mikä se on?       Pikku Sumppi, SumSum. 

27. Kuka on sun lempi-ihminen koko maailmassa?                                                           Rakas aviomieheni ❤️

28. Asuisitko mieluummin maalla vai kaupungissa?                                                         Siltä väliltä. Tykkään, että palvelut on lähistöllä, mutta arvostan omaa rauhaa ja tilaa.

29. Osaatko viheltää?                                           Osaan silloin kun suu ei ole kuiva ja huulet on pehmeät 😂

30. Nukutko yövalon kanssa?                             Ehen! Mitä pimeämpi sen parempi 😴

31. Syötkö aamupalan joka aamu?                    Mä oon ollut aina huono syömään aamupalaa. Yleensä aamupala on lähes tulkoon lounas. Mutta aamukahvista en tingi, jos en saa kuppia kuumaa on päivä pilalla.

32. Kuinka monta kertaa olet ollut sairaalahoidossa?                                                  Kyllähän noita kertoja on jonkin verran kertynyt. Pienenä sairastin keuhkokuumeen x2 ja molemmilla kerroilla olin sairaalassa tiputuksessa. Aikuisiällä krooninen pissatulehdus on pari kertaa noussut munuaisiin ja vienyt myös sairaalaan. Ja sitten on joitain päivän mittaisia keikkoja kuten nielurisaleikkaus yms...

33. Paras piirretty leffa?          Leijonakuningas ❤️

34. Mistä ostat farkkusi?                                      Sieltä mistä milloinkin sattuu löytymään mukavat, joustavat ja petite mallia olevat. Bubbleroom, Zalando...

35. Mikä on viimeisin kehu, jonka olet saanut?                                                                    Viimeisin työhaastattelu oli englanniksi ja sain kovasti kehuja selkeästä ja hyvästä englannin kielen osaamisesta ☺️

36. Muistatko unesi yleensä vielä aamulla?    Riippuu ihan täysin unesta. Yleensä muistan painajaiset mukavia unia paremmin. Mutta joskus saatan kyllä muistaa jonkun kivan unen vielä aamulla ja sitä on sitten hauskaa miettiä, että mitä unessa olisi voinut vielä tapahtua yms.

37. Lempijuoma, joka ei ole vesi?                      Caramel jäälatte 😋

38. Kuinka monet kengät omistat?                    Jotain 10 - 15 parin väliin..? En ole laskenut. Näistä suurin osa on " parempia " kenkiä, mitä ei tule käytettyä kovinkaan usein.

39. Kuinka vanha olit, kun kuulit, ettei joulupukkia ole oikeasti olemassa?                   Ehkä viisi, kuusi? Muistan, että mulle kerrottiin Joulupukin olevan kipeä ja hänen Joulumuorinsa tulisi siksi jakamaan lahjat. Joulumuori osoittautui isän äidiksi 😂

40. Mitä ruokaa vihasit aiemmin, mutta nyt rakastat?                                                                Nyt on kyllä sanottava, että ruoat mitä olen aina vihannut, vihaan edelleen! Veriletut, maksalaatikko, jauhemaksapihvit ja seitikala saa aikaan oksennusrefleksin 🤮

41. Mikä on kummallinen valhe, jonka olet joskus kertonut?                                                    En tykkää valehtelusta, mutta pieni vaaleanpunainen valhe on OK jos tilanne sitä vaatii. Nuorena, vielä alaikäisenä teininä huijasin porukoita, että lähden vain yökylään kavereiden luo, vaikka oikeasti meillä oli tiedossa kotibileet mihin kuului luonnollisesti alkoholi.

42. Korot vai matalat kengät?                             Korot ❤️ Olen lyhyt, joten voin hyvällä omallatunnolla käyttää korkeitakin korkoja. Ja korkokengät parantaa sitä paitsi ryhtiä! Mutta toki korkkareilla täytyy sitten osata kävellä. Tunnen myötähäpeää, kun näen jonkun naisen sipsuttelevan korkeilla koroilla niin, että polvet muljuaa ja nilkat vääntyy.

43. Onko sinulla outoja kammoja?                    En sanoisi outoja. Mutta kärsin aivan järkyttävästä hyönteiskammosta. Kärpäset ja hyttyset, niiden kanssa voin elää, mutta kaikki muu saa aikaan huutokohtauksen ja sydämen tykytyksiä.

44. Mikä on sellainen lause tai sana, jota ylikulutat?                                                               Hmm.. 🤔 Varmaan se on " No niin ". 

45. Mitä biisiä blastaat kajareista yksinollessasi?                                                       Ai siis mitä teen? 😂 En ole kuullutkaan sanaa blastata! Mutta kovassa kuuntelussa on Michael Mind Projectin I wanna fly.

46. Mikä on suurin inhokkisi?                            Eniten inhoan ihmisiä, jotka sanoo " kyllä, tiedän miltä susta tuntuu, mitä käyt läpi yms ", vaikka kyseinen henkilö ei olisi ikinä ollut samassa elämäntilanteessa kuin itse olet. Näiden IVF hoitojen aikana olen saanut monelta ihmiseltä kuulla tätä, vaikka tiedän näiden henkilöiden saaneen lapsensa muutamalla luonnollisella yrityksellä. Hieno juttu heille, mutta nämä ihmiset ei voi todellakaan tietää, mitä IVF hoidoissa olevat henkilöt käyvät läpi.

47. Nukutko kaapinovi auki vai kiinni?           Ööh..? Kiinni yleensä. Mutta jos unohtuu illalla raolleen niin antaa olla 😄

48. Haluaisitko mieluummin joutua suuren karhun vai ampiaisparven hyökkäyksen kohteeksi?                                                               Olen joutunut ampiaisparven hyökkäyksen kohteeksi ja se oli yksi elämäni hirveimmistä hetkistä 😬 Joten jos on tarkoitus kuolla nopeasti niin valitsen karhun!

49. Onko sinulla outoja tapoja?                          S osaisi varmaan vastata tähän paremmin 😄 Itse en nimittäin sanoisi, että mulla on mitään outoja tapoja.

50. Mitä elokuvaa voisit katsoa uudelleen ja uudelleen, ja pitää siitä aina yhtä paljon?       Top Gun Maverick, animoitu Leijonakuningas, Johny English elokuvat.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma, joka ei toteutunut

Millaista on olla lentäjän vaimo?

Dermosil