Työviikon asut

 Hola amigos! <3 Maaliskuu on täällä, mihin tää aika katoaa? Ollaan asuttu jo yli kuukausi Espanjassa ja töitäkin on tullut räpellertyä ensi viikolla kuukauden päivät 😱 

Ajattelin tehdä tällaisen työviikon asut postauksen. Nautin niin paljon siitä, kun töissä saa olla juuri sellaisissa vaatteissa kuin haluaa, saa olla hiukset auki tai kiinni ja korujakin saa käyttää! Tämä taitaa olla ensimmäinen duuni mun uralla kun työnantaja ei " pakota " pukeutumaan tietyllä tavalla.

Maanantaina oli " all black everything " päivä. En oikeastaan miettinyt tätä asua sen enempää, halusin vain laittaa pitkästä aikaa päälle tämän tunikamallisen mekon. Tilasin tämän aikoinaan Bubbleroomin alesta, ihastuin paidan malliin ja vetoketju kaula aukkoon, jolla saa asusta muokattua siveellisemmän töihin ja illan rientoihin vähän näyttävyyttä. Kaveriksi puin Zalandon alesta löytyneet bikertyyliset tekonahka leggarit, on muuten yhdet parhaista mitä olen omistanut! Hiukset rennolle ponnarille ja jalkaan Anna Fieldin ballerinat.


Tiistaina oli hyvin rento pukeutumis päivä. Nukuin edellisen yön huonosti ja aamulla ei vaan silmät meinanneet aueta. Päädyin vetämään jalkaan yllättäen Bubbleroomilta hankitut, ohutta matskua ja itseasiassa hieman yökkärin housuja muistuttavat " joggerit ", perus t-paidan ja hupparin. Kengiksi valkoiset feikki Converset ja tukka nutturalle. Tähän varmaan joku vaatekriitikko tulee kommentoimaan, että miksi olet hankkinut halvalla kopiokengät etkä säästänyt oikeisiin, on ollut muitakin rahansäästö kohteita.


Keskiviikkona jaksoin taas miettiä enemmän mitä laitan päälle. Mekko tuntui kivalta vaihtoehdolta. Tämän leopardikuosisen, pitkähihaisen ihanuuden olen hankkinut vuosia sitten, yllättäen Bubbleroomilta! 😂 Mekossa on kiva istuvuus, joka ei korosta jokaista vatsamakkaraa, mutta saa " tytöt " näyttämään normaalia muhkeammilta. Jalkaan mustat, paksumpaa matskua olevat sukkikset ja niin rakkaat Fieldin ballerinat. Hiukset jätin kerrankin auki.


Torstaina oli viileä aamu, joten päädyin vetämään jalkaan Zalandon alesta löytyneet, mustat trikoo housut koristevetoketjuilla. Ennen olen suosinut paljon farkkuja, mutta nykyään tykkään käyttää enemmän pehmeistä matskuista valmistettuja, joustavia housuja, jotka eivät purista. Kaveriksi jo vuosia vanha, fuksian värinen trikoo paita, biker tyylinen nahkatakki ja tennarit. Hiukset niskanutturalle.


Perjantaina sen kunniaksi, että S tuli illalla kotiin puin samat housut kuin torstaina, koska nämä kuulemma korostavat kivasti pyllyä ja juhlavampi t- paita, jossa on melko antava kaula- aukko. Paidan päälle musta bombertakki ja jalkaan balsut. Perjantain kuva meinasi unohtua ottaa, joten kuva ei anna oikeutta vaatetukselle.

Joku varmaan ihmettelee mikä patti mulla on otsassa, täällä on heränneet paikalliset hyttyset talviunilta ja ovat ihan helkutin ärhäköitä tähän aikaan vuodesta! Mä en ole allerginen enkä yliherkkä hyttysen pistoille, mutta silti sain alkuviikosta mm. käsivarteen kananmunan kokoisen patin, joka kutisi ja punoitti monta päivää.

Kuten pitkistä vaatteista voi päätellä, täällä eletään nyt sitä ärsyttävää vuodenaikaa, että aamulla on kylmä, päivällä tarkenee hyvin lyhyemmissä vaatteissa ja illalla taas paleltaa. Nahkatakki on monen aamun pelastus! Mutta ensi viikonloppuna pitäisikin sitten jo paukkua hellerajat melkein rikki. Niin se kevät alkaa nopeasti, kun päästään tietyn ajan yli 😊

Hei ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma, joka ei toteutunut

Millaista on olla lentäjän vaimo?

Dermosil